XXVI. ORSZÁGOS FŐÉPÍTÉSZI KONFERENCIA VISEGRÁD 2022. SZEPTEMBER 7-9.

 

A Konferencia Programot fejlesztettük, pontosítottuk, a szükséges helyeken módosítottuk:

https://foepiteszek.hu/konferencia/xxvi-orszagos-foepiteszi-konferencia/program 

A KÖZMŰALAGÚT Fakultatív programon résztvevőknek a DMRV az alábbi tájékoztatót küldte.
 

FONTOS INFORMÁCIÓK A LÁTOGATÁSSAL KAPCSOLATBAN:
(Kérjük, figyelmesen olvassa el!)

A KÖZMŰALAGÚT-LÁTOGATÁSON MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VEHET RÉSZT!
Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a közműalagút a nyílt napokon is üzemelő létesítmény. A helyszínen dolgozó munkatársainknak kötelessége a balesetvédelmi és műszaki szempontok figyelembe vétele, ezért abban az esetben, ha a regisztrált látogató aktuális egészségi állapota szemmel láthatóan nem teszi lehetővé a közműalagúton való biztonságos átkelést, úgy az átkelésből a korábbi regisztráció ellenére kizárható.

Az átkeléshez javasoljuk kényelmes ruházat, lapos talpú cipő viselését. Készülni kell arra, hogy az átkelés során szűk helyen, néhol meredek rampán, lépcsőkön kell közlekedni, ezért kérjük, hogy mozgásukban korlátozottak a látogatáson ne vegyenek részt.

Az alagút hossza közel 550 méter. A bejárás során a csoporttól való eltérés, visszafordulás nem lehetséges, ezért kérjük, hogy akiket zavar a zárt, szűk tér, a látogatáson ne vegyenek részt!

Babakocsit és kerékpárt valamint kutyát és egyéb háziállatot az alagút területére bevinni TILOS!

A jelentkezésével hozzájárul, hogy DMRV Zrt. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságól szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltak szerint személyes adatait – kizárólag a jelentkezés nyilvántartásba vétele céljából – kezelje.

A látogatások során hang-, video- és fényképfelvételek készülhetnek, melyeket a DMRV Zrt. saját kommunikációs céljaira felhasználhat.
A közműalagút-látogatás során készült hang-, video- és fényképfelvételek csak a DMRV Zrt. írásos engedélyével használhatók fel!

FELHÍVJUK SZÍVES FIGYELMÜKET, HOGY A DUNA AKTUÁLIS VÍZÁLLÁSA BEFOLYÁSOLHATJA AZ ALAGÚT LÁTOGATHATÓSÁGÁT, ÍGY A LÁTOGATÁS A MEGHIRDETÉS ELLENÉRE IS ELMARADHAT!

A közműalagút visegrádi bejárata az alábbi módon közelíthető meg:

GPS Koordináták: északi szélesség: 47.773532274 és keleti hosszúság: 18.957958337 fok.

Szentendre felől érkezve, a révátkelőt követően jobb oldalon focipálya, a Visegrád végét jelző tábla előtt, jobbra aszfaltos út vezet a bejárathoz, DMRV Zrt. feliratú zászlókkal jelezve.

Pilisszentlászló felől érkezőknek, Visegrád felé indulva a Visegrádot jelző tábla után balra fordulva, végig az aszfaltos úton haladva.

Az időjárásra való tekintettel ajánlott a réteges öltözködés, és az alagút járófelületének kialakítása miatt a lapos talpú cipő viselete.

Bízunk abban, hogy a Duna alatti séta felejthetetlen élményt jelent Önnek is.

Üdvözlettel:
DMRV Zrt.