Visegrád város ad otthont 2022-ben a XXVI. Országos Főépítészi Konferenciának

Nagy sikerrel zárult augusztus 27-én az idei jubileumi Főépítészi Konferencia Budapesten, melynek témája a város és a Duna kapcsolata volt. Az első nap a közvetlen tapasztalatszerzéssel telt, a következő napok előadássorozattal, a magas színvonalat az előadók személye és a választott témakörök biztosították.

A Konferencia vándorzászlaját Budapest Főváros részéről Erő Zoltán főépítész és munkatársa Engedyné Juhász Veronika csoportvezető adta át Visegrád város képviselőinek, Eőry Dénes polgármesternek és Füzes András főépítésznek, Salamin Ferenc, a Magyar Főépítészek - Országos Főépítészi Kollégium - Egyesület elnöke jelenlétében. Az átadáson Visegrád város polgármester meghívta a főépítészeket, hogy ott tartsák meg 2022-ben a XXVI. Országos Főépítészi Konferenciát.

A vándorzászló átadás résztvevői balról: Erő Zoltán főépítész, Engedyné Juhász Veronika csoportvezető, Füzes András főépítész, Eőry Dénes polgármester. (Fotó: Szabó Gilbert)

A vándorzászló átvétel résztvevői balról: Eőry Dénes polgármester, Füzes András főépítész, Salamin Ferenc OFK elnök. (Fotó: Szabó Gilbert)