Budapest főváros ad otthont 2020-ban a XXV. Országos Főépítészi Konferenciának

Nagy sikerrel zárult szeptember 6-án a Tihanyban tartott XXIV. Országos Főépítészi Konferencia. A sikerhez a választott téma: Ikonikus település a védelmek tengerében, élni és élni hagyni, valamint a helyszín: Tihany, az előadások magas színvonala, az érdekes szekcióülések, a szervezés profizmusa és a szakmai programok különlegessége is hozzájárult.
A Konferencia vándorzászlaját Tihany község részéről Tósoki Imre polgármester és Bujdosó Judit főépítész adta át Budapest főváros képviselőinek, Mártonffy Miklós főépítésznek és kollégáinak, Engedyné Juhász Veronika csoportvezetőnek és Osztolykán Tekla ügyintézőnek, Salamin Ferenc, a Magyar Főépítészek - Országos Főépítészi Kollégium - Egyesület elnöke jelenlétében. Az átadáson Budapest főváros főépítésze meghívta a főépítészeket, hogy ott tartsák meg 2020-ban a jubileumi XXV. Országos Főépítészi Konferenciát.
www.foepiteszek.hu

melléket fotó:
A vándorzászló átadás résztvevői balról: Mártonffy Miklós Budapest főépítésze, Tósoki Imre Tihany polgármestere, Bujdosó Judit Tihany főépítésze, Salamin Ferenc az Országos Főépítészi Kollégium elnöke.
Fotó: Szabó Rőtszakállú Zsolt